Yleistä

Näitä etsit kuitenkin:

KORONAPASSI KÄYTTÖÖN ( päivitetty 2.12. )

Keski-Suomi siirtyi koronan leviämisvaiheeseen (29.11.) ja Jyväskylän alueella on voimassa olevia kokoontumis- / ravintolarajoituksia. Tämä tarkoittaa sitä, että osallistuaksesi John Smith Rock Frozeniin, sinulta vaaditaan hyväksytty koronapassi. Koronapassin avulla kokoontumis- ja ravintolarajoitukset eivät koske John Smith Rock Frozen tapahtumaa, vaan voimme toteuttaa tapahtuman suunnitellusti. 

Kun koronapassi on käytössä, tapahtumaan pääsee osallistumaan VAIN hyväksytyllä koronapassilla! SISÄÄNPÄÄSY EI OLE MAHDOLLISTA MILLÄÄN MUULLA (negatiivinen testitulos terveydenhuollosta, pikatestitulos yms.) TODISTUKSELLA. AINOASTAAN EU:n koronatodistus eli koronapassi mahdollistaa sisäänpääsyn.

Koronapassi on käytössä koko tapahtuman ajan. Otamme koronapassin tapahtumassa käyttöön viranomaisten suositusten ja konsultoinnin mukaisesti alkaen perjantaina porttien aukeamisesta.

Sinun tulee esittää koronapassi sekä henkilöllisyystodistus saapuessasi ( ajokortti on ok ), päästäksesi sisälle festivaaliin. Koronapassin QR-koodi luetaan ovella saapumisen yhteydessä, mikä tarkoittaa mahdollisesti hieman pidempää jonotusaikaa. Sisäänpääsyn sujuvuuden vuoksi, otathan koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen esille jo ennen omaa vuoroasi. 

Koronapassi eli EU:n koronatodistus koostuu kolmesta osasta, joista yhden on täytyttävä, jotta koronapassi on hyväksytty:

 1.  koronarokotustodistus (2 rokoteannosta ja viimeisimmästä rokotteesta on kulunut 7 päivää. Jos kyse on kolmannesta rokotuksesta, rokotustodistus tulee voimaan heti.)
 2. negatiivinen koronatestitulos (maks. 72h vanha testitulos) HUOM! Tämä testitulos täytyy olla Omakannassa, jotta se on käypä koronapassina
 3. todistus alle 6kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista

Koronapassin saavat lisäksi myös henkilöt, jotka ovat sairastaneet koronan ja saaneet lisäksi yhden koronarokotuksen. Tällaisessa tapauksessa heille tulee rokotustodistukseen merkintä 1/1 kohtaan ”saadut rokoteannokset”.

Jos aikuinen ei voi lääketieteellisistä syistä ottaa koronarokotetta, hänellä on oikeus saada tarvitsemansa koronatestitulos maksutta julkisesta terveydenhuollosta. 

Koronapassin saat ladattua Omakannasta osoitteesta kanta.fi. Koronapassi luetaan digitaalisesti puhelimen tai muun laitteen ruudulta tai paperisesta tulosteesta. 

Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin käyttöönotto ei oikeuta lippurahojen palautukseen.

Lue lisää koronapassista: STM ,  Kanta

Tapahtuman terveysturvallisuus

Turvallisuus

Festivaalilla tullaan puuttumaan kovalla kädellä KAIKENLAISEEN PERSEILYYN, joka voisi vaikuttaa asiakkaiden turvallisuuteen, turvallisuudentunteeseen, viihtyvyyteen tai festivaalirauhaan! Emme suvaitse minkäänlaista yksilönvapauteen ja -oikeuksiin kohdistuvaa häirintää! Kaikenlainen syrjintä, seksuaalinen häirintä, rasismi, misogynia sekä henkinen tai fyysinen väkivalta on tapahtumasta poistamisen uhalla EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Rock Frozenin tapahtuman aikaisesta turvallisuudesta huolehtivat kymmenet ja kymmenet juhlaväestä erottuvasti, eli selkeästi tunnistettavasti pukeutuneet järjestyksenvalvojat. Rock Frozenissa noudatamme yleisesti käytössä olevia turvallisuusohjeita ja -käytänteitä:

Turvatarkastus

Varaudu juhlapaikalle saapuessasi turvatarkastukseen, jolla haluamme luonnollisesti varmistaa, ettei juhlaväen mukana kulkeudu juhlapaikalle mitään sinne kuulumatonta. Näin takaamme jokaiselle vieraalle tältä osin täysin turvallisen festivaalin. Järjestyksenvalvojien tehtäviin kuuluu tarkistaa sinut ja tavarasi, joten älkäämme tästä suotta hikeentykö. Heillä myös oikeus ottaa talteen tavarat, jotka ovat kiellettyjen listalla.

Festivaalialueelle sallittua tuoda:
Festivaalialueella kiellettyä:

Pidämme oikeuden muutoksiin.

Ensiapu

Lähes kaikenlaiset pipit puhalletaan ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan toimesta pois tapahtumapaikalta löytyvässä, selkein opastein merkityssä ensiapupisteessä. Jyväskylän keskussairaala n. 3 km. päässä. Lähin apteekki n. 1 km. päässä, Jyväskylän keskustassa, Kauppakatu 39. Henkilöstö päivystää tapahtuma-alueella koko tapahtuman ajan.

Hätäpoistuminen

Hätäpoistuminen vihreillä EXIT-kylteillä merkittyjen reittien kautta!

Lipun vaihtaminen rannekkeeseen

Ennakkorannekkeenvaihto

Suosittelemme lipun vaihtamista rannekkeeseen ennakkoon, jolloin sisäänpääsy sujuu jouhevasti.

Kaikki perusliput on mahdollista vaihtaa ennakkoon. VIP-lippujen vaihto rannekkeisiin ja passeihin tapahtuu VAIN festivaalin sisäänpääsyportilla. 

Lippuja vaihdetaan rannekkeisiin ennakkovaihtopisteellä, Ravintola Mutkassa
keskiviikkona 30.11. klo 16.00-23.00
torstaina 1.12. klo 16.00-23.00

Ravintola Mutka sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, Kauppakeskus Tawastin yhteydessä, osoitteessa Kauppakatu 35, Kauppalaispiha, Jyväskylä. 

Varauduthan esittämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen rannekkeen vaihdon yhteydessä – tapahtuma on K18. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

Kyseisen henkilön tulee olla paikalla ranneketta noutaessa ja ranneke laitetaan suoraan ranteeseen. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voida vaihtaa toiselle henkilölle.

Rannekkeenvaihto tapahtumassa

Varauduthan esittämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen rannekkeen vaihdon yhteydessä – tapahtuma on K18. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä.

Saapuessasi sisäänpääsyportille löydät erilaisia sisääntulokaistoja. Nopeuttaaksesi omaa ja muiden sisääntuloa valitse soveltuva kaista.

Esimerkiksi ennakkoonrannekkeen vaihtaneet pääsevät kulkemaan suoraan portin läpi narikalle “rannekkeella”-kaistan läpi.

VIP-lippujen vaihto rannekkeisiin ja passeihin tapahtuu VAIN festivaalin sisäänpääsyportilla. 

Jos huomaat, että ranneke on liian kireä niin älä katkaise/poista ranneketta itse vaan käänny sisäänpääsy-  henkilökunnan puoleen.

Esteettömyys / erityisryhmät

Rock Frozen toteutetaan toisen kerroksen WC-tiloja lukuunottamatta kokonaisuudessaan yhdessä kerroksessa, kynnyksettömästi ja selkein kulkureitein, lähes täysin esteettömissä tiloissa. Esteettömät inva-WC-tilat ja ”Vessapassi”-vessa löytyvät alakerroksesta, aivan tapahtuma-alueen vierestä.

Pyörätuolilla liikkuvia ajatellen olemme tehneet katselualueen, josta hyvä näköyhteys esiintymislavalle.

Avustajan sisäänpääsy

Avustajakortillisen vieraan mukana tuleva avustaja/saattaja on automaattisesti oikeutettu maksuttomaan sisäänpääsyyn. Saattaja ei tarvitse omaa, erillistä lippua. (Valmistaudu todistamaan avustajaoikeus.) Jos avustettavalla on VIP-lippu, pääsee avustaja maksutta mukana, mutta VIP-palvelut, kuten VIP-ruoka, ei kuulu avustajan lippuun. 

Päästäkseen samalla lipulla on avustettavan ja avustajan oltava rannekkeenvaihtopisteellä yhtäaikaisesti.

Jos sinulle herää aiheesta kysyttävää, niin laita sähköpostia, info(at)ext.fi.

Yleisesti askarruttavat asiat

IKÄRAJA

Tapahtuma on kielletty alle 18-vuotiailta. Varaudu todistamaan ikäsi.

LÖYTÖTAVARAT

Elämäsi suuntaa joudut etsiskelemään muualta, muuta muita kadottamiasi tavaroita voit kysellä tapahtuman aikana NARIKASTA ja heti tapahtuman jälkeen Paviljongin rakennuksen infosta. Kaikki löytötavarat toimitetaan Jyväskylän löytötavaratoimistoon tapahtuman jälkeisellä viikolla.

LIVE STREAM

John Smith Rock Frozenista ei tehdä live streamia!! Facebookissa on useita feikki-tapahtumia, joissa mainostetaan Frozen live streamia, ÄLÄ klikkaa linkkejä!

 

Yleisesti askarruttavat asiat

IKÄRAJA

Tapahtuma on kielletty alle 18-vuotiailta. Varaudu todistamaan ikäsi.

LIPUT

Liput myy Lippupiste. Katso lisätiedot ja hyväksytyt maksutavat Lippupisteen sivuilta. 

Lippujen korotus VIPiksi: 

Perusliput on mahdollista korottaa VIP-lipuiksi soittamalla Lippupisteen asiakaspalveluun ( yhteystiedot alla ).
Vaihtomaksu 15€ / lippu. 

Lipun korotukseen käyvät maksutavat:

 • maksukortit (Visa & Mastercard)
 • lippu.fi lasku
 • MobilePay
 • SmartumPay
 • Eazybreak
 • Edenred mobiilimaksu 
 • SVEA erämaksu. Erämaksu on saatavilla yksityishenkilöille.


Lippupiste kuluttajapalvelut lipun ostaneelle puh. 010 633 1030

 • Puhelun hinta on kiinteän puhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min
 • Puhelun hinta on matkapuhelinverkon liittymästä soittaessa 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min
 • Palvelu on avoinna arkisin klo 10-16
 • Soita tähän numeroon, jos asiasi koskee jo maksettua tilausta. Kerrothan tilausnumerosi ja yhteystiedot (lipunostaja), että voimme käsitellä asiaasi.
 • Ei tiedusteluja, neuvontaa, lipunmyyntiä, varauksia tai muutoksia varauksiin

 

LÖYTÖTAVARAT

Elämäsi suuntaa joudut etsiskelemään muualta, muuta muita kadottamiasi tavaroita voit kysellä tapahtuman aikana NARIKASTA ja heti tapahtuman jälkeen Paviljongin rakennuksen infosta. Kaikki löytötavarat toimitetaan Jyväskylän löytötavaratoimistoon tapahtuman jälkeisellä viikolla.

MAKSUTAVAT

Rock Frozenissa käytössä kaikki yleisimmät maksukortit. Käteinen raha käytössä, mutta suosittelemme kortti-/lähimaksua. Joillakin myyntipisteillä käy maksutapana vain kortti (tästä on ilmoitettu kyltein).

ALUEELTA POISTUMINEN

Festivaalialueelta saa poistua vapaasti. Takaisin tullessa on kuljettava aina turvatarkastuksen kautta.

NARIKKA

Heti sisääntulon jälkeen, löytyvään narikkaan jätät pipot ja poppanat, uhman ja ulsterin… Eli kaikki tarpeeton odottelee poislähtöäsi vartioidusti! Mikäli haluat kesken leikin käydä hakemassa tupakit taskusta tai puuterin povarista, niin, jep, onnistuu, 3€/käynti… Narikasta löytyy myös vastaukset moneen mieltä askarruttavaan kysymykseen!

TUPAKOINTI

Tupakointi (myös sähkö) sallittu ainoastaan ulkotiloissa, sille varatuilla paikoilla! Tupakoimaan pääsee siis vapaasti tapahtuma-hallista. 

MERCH

Mikäli pyhäpoppanan resorit pikkuhiljaa rispaantuu, niin uutta ryijyä saatavilla Purga-torilta löytyvästä merch-pisteestä! Tyrkyllä tyylikästä tavaraa John Smith -tuoteperheestä sekä bändien omista katalogeista… 

Merch pisteeltä ostettavissa myös korvatulpat.

WC

Hetkellinen helpotus maailman murheisiin tarjoutuu Paviljongin lukuisissa WC-pisteissä, joissa myös inva-WC, sekä oma WC ”Vessapassiin” oikeutetuille juhlavieraille. ”Vessapassi” -ja inva-WC alakerrassa, tapahtumahallin välittömässä läheisyydessä.

HYGIENIA

Alueelta löytyy sekä käsidesiä, että käsienpesupisteet. 

Suosittelemme riittävän etäisyyden pitämistä muihin asiakkaisiin, hyvän käsi- ja yskimishygienian noudattamista, sekä käteisellä maksamisen välttämistä.

LIVE STREAM

John Smith Rock Frozenista ei tehdä live streamia!! Facebookissa on useita feikki-tapahtumia, joissa mainostetaan Frozen live streamia, ÄLÄ klikkaa linkkejä!

 

Valokuvaaminen tapahtumassa

KUVAAMINEN OMAAN KÄYTTÖÖN

Kuvaaminen omaan henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua. Ammattimaisten järjestelmäkameroiden käyttö ilman akkreditointilupaa kielletty!

Muistattehan huomioida hyvät tavat tunnelmia taltioidessanne, eli kysellään tarvittaessa niitä lupia, eikä julkaista materiaalia, johon ei kuvattavan suostumusta. Festivaalijärjestäjä suorittaa kuvauksia festivaalin aikana ja saattaa mahdollisesti hyödyntää materiaalia jatkossa markkinointitarkoituksessa.

Mikä tärkeintä; poimikaa ehdottomasti toki talteen ikimuistoisia hetkiä, joita muistella, mutta muistakaa myös elää hetkessä ja nauttia bändeistä myös kännykän ruudun ulkopuolelta… Näin toimien annamme muille juhlijoille mahdollisuuden nauttia muusta kuin kännykästäsi, ja kenties myös arvostusta esiintyjille ja esittämälleen taiteelleen, siitä esityshetkellä nauttien. Äläkä huoli, meidän kuvaajamme tekee pyyteetöntä työtään myös sinua ja muistelujasi varten, eli ilman kuvallisia muistoja et tule varmasti jäämään!

 

 

AKKREDITOINTI

John Smith Rock Frozen akkreditointi löytyy TÄÄLTÄ.