Vapaaehtoiset

Etsimme joukkoomme vapaaehtoisia

Oletko aina halunnut nähdä, millaista on festivaalielämä ”tiskin tuolla puolen”? Nyt siihen tarjolla oiva mahdollisuus! Ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi pääset osalliseksi päheistä päheintä Rock Frozen -jengiä, kurkistamaan kulissien taakse ja osallistumaan omalla panoksellasi Suomen Rockeimpien Pikkujoulujen tuottamiseen.

Vapaaehtoiset sitoutuvat vähintään YHDEN PÄIVÄN työskentelyyn, ennalta sovittujen työaikojen mukaisesti.

Vapaaehtoisen edut

Jokainen vapaaehtoinen saa luonnollisesti itselleen rannekkeen, joka oikeuttaa tapahtuman sisäänpääsyyn. Lisäkiitokseksi vaivannäöstä saa jokainen panoksensa kekoon kantava työpäivänsä aikaisen ruokailun muine herkkuineen, uusia kokemuksia ja tuttavuuksia sekä ainutlaatuisen, ei muualta saatavan John Smith Rock Frozen -t-paidan. Vapaaehtoisilla myös halutessaan mahdollisuus työtodistuksen saamiseen. Näyttää hyvältä CV:ssa… 

Tehtävät

Haemme vapaaehtoisia mm. bändituotteiden myyntiin, lipunmyyntiin/rannekkeenvaihtoon, narikkaan sekä mahdollisesti muihin eteen tuleviin ”juokseviin hommiin”… Mikäli olet tietoinen ensisijaisesti haluamastasi työtehtävästä, voit laittaa toiveesi työhakemukseen. Huomioimme toiveet hakemuksia läpikäydessämme.

Lähetämme vapaaehtoisille etukäteen infopaketin ko. aihealueesta ja sen lisäksi käymme jokaisen kanssa huolellisesti ja seikkaperäisesti läpi kyseisen toimipisteen työohjeet, työajat, työpäivän aikaiset ruokailut ja muut askarruttavat asiat. Olemme yhteydessä sinuun lokakuussa/marraskuun alkupuolella.

Vaatimukset

Edellytämme vapaaehtoisilta täysi-ikäisyyttä sekä suomen- ja/tai englannin kielen taitoa.

Hakuaika

HAKU AUKEAA SYYSKUUSSA!

Pyrimme täyttämään tehtävät loka-marraskuun aikana. Hakemuksen jättäminen myös tuon jälkeen on mahdollista ja kannattavaa. Huomioimme kaikki hakemukset aina tapahtumaviikolle asti.

Lisätietoja

Mikäli kiinnostuit, niin täyttele alta löytyvä  hakemus, ja paikka saattaa olla teidän. Kiitooos!

Hakulomake vapaaehtoiseksi

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia