Tiedote 29.4.2020

JSRF ajankohta vuodelle 2021 on muuttunut! Uudet päivämäärät ovat 22.-24.7.2021.

Kaikki vuodelle 2020 ostetut sisäänpääsyliput ja/tai leirintäpaikat käy sellaisenaan seuraavan vuoden festareilla, eikä toimenpiteitä tarvita niiden osalta. Halutessasi voit palauttaa lipun ja saada rahat takaisin (Huom. lipunmyynnin toimituskuluja/palvelupalkkiota ei palauteta). Tässä tapauksessa ole yhteydessä suoraan lipunmyynnin asiakaspalveluun:

Johnsmith.fi verkkokauppa: Ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io ja kerro tilausnumerosi ja sähköposti, jolla lipputilaus on tehty.

Lippu.fi: Jos haluat rahanpalautuksen sijasta Lippu.fi:n lahjakortin, lähetä sähköpostilla yhteystietosi, lippujen lippunumerot tai tilausnumero osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soita numeroon 0600 900 900 (2€/alk. min +pvm). Jos haluat lippurahojen palautuksen, käy täyttämässä lomake osoitteessa web.lippu.fi/palautus.

Festicket: Asiakaspalvelu ottaa sinuun automaattisesti yhteyttä ja saat mahdollisuuden lippujen siirtoon vuodelle 2021/palautusohjeet.

2019 JSRF:sta ostettu Yber Blind Bird: Ota yhteyttä info@extventures.fi.

Lipun palauttaminen on mahdollista 30.6.2020 saakka, jonka jälkeen lippuja ei voi palauttaa.
Rahanpalautuksessa voi kestää useampi viikko, joten pyydämme kärsivällisyyttä asian suhteen!

Peurungan majoitukset:
Jos olet ollut jo yhteydessä Peurunkaan ja siirtänyt majoituksen vuodelle 2021 ja tämä uusi ajankohta (22.-24.7.2021) sopii sinulle, ei toimenpiteitä tarvita. Jos et ole ollut vielä yhteydessä Peurunkaan koskien majoitusta tai tämä uusi ajankohta ei sovi sinulle, laita sähköpostia peurunka@peurunka.fi ja ilmoita varausnumerosi ja haluatko siirtää majoituksen vuodelle 2021 vai perua varauksen.