Tiedote 14.5.2020

Lipunvaihto-ohjeet ja korotukset useammalle päivälle

Jos olet ostanut lipun yhdelle tai kahdelle päivälle, ja haluat muuttaa lippujen ajankohtaa esim. torstai-lipun vaihtaminen perjantai-lipuksi tai tahdot korottaa lipun useampi päiväiseksi, voit tehdä sen alla olevan mukaisesti. Lippujen vaihdot/korotukset ovat mahdollisia jos kyseistä haluttua lipputyyppiä on vielä saatavilla. Ohjeistukset ovat lippukauppa kohtaisia, joten toimi sen mukaisesti, mistä olet lipun hankkinut:

Johnsmith.fi verkkokauppa:
Jos olet ostanut lipun/liput Smartumilla: ota yhteyttä suoraan Liveton asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@liveto.io ja kerro, miten haluat päivittää lippusi. Kerro viestissä lipun tilausnumero ja sähköposti, jolla lipputilaus on tehty.

Jos olet ostanut lipun tavallisella verkkomaksulla: osta uusi halutunlainen lippu johnsmith.fi verkkokaupasta. Ota tämän jälkeen yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io ja kerro vanha tilausnumerosi (lippu jonka haluat poistaa) ja sähköpostiosoite, jolla lipputilaus on tehty.

Lippujen vaihto/korotus on maksutonta ja saat takaisin palautetun lipun hinnan (lukuunottamatta palautetun lipun palvelumaksua).

Lippu.fi: Lähetä sähköpostilla yhteystietosi, lippujen lippunumerot tai tilausnumero ja mihin haluat vaihtaa liput osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soita numeroon 0600 900 900 (2€/alk. min +pvm). Lipunvaihto ja korotus useammalle päivälle on mahdollista veloituksetta 30.6. saakka, jonka jälkeen hinta on 15€/tilaus. Lisäksi vaihdoissa/korotuksissa maksettavaksi tulee mahdollinen lipunhinnan erotus aikaisempaan lipputyyppiin verrattuna (jos uusi lippu on hinnaltaan eri).

Festicket: Ota yhteys asiakaspalveluun lomakkeella osoiteessa www.support.festicket.com. Lippujen vaihto/korotus on maksutonta.