Frozen

John Smith Rock Frozen

”Alussa John Smith loi lumikolan ja pihastaan lumet. Piha oli autio ja tyhjä. Ainoastaan pihasauna nökötti lehmuksen varjossa. John sanoi: ”Tulkoon hiki!” Ja hiki tuli. Tuli myös ilta ja aamu, ja näin meni saunoessa kolme ensimmäistä luomispäivää. Neljäntenä John loi katseensa kukkapenkkiin päin, istutti orkideat, ruokki koiransa, ja siunaili itseään. Näin meni sekin päivä. Päivät viidennestä seitsemänteen hän lepäili.  Ja kahdeksantena päivänä John Smith loi John Smith Rock Frozenin. Ja hän näki, että niin oli hyvä.” Näin sitä historiaa kirjoitetaan. Helppoa – menee ja tekee…

Kaiken tuon uurastuksen jälkeen John Smith ja loppuviikosta luomansa organisaatio näkivät kahden päivän kokoisen aukon Suomen festivaalikentässä ja päätti asettaa riman omiin, totuttuihin korkeuksiin. Mitään pelkäämättä ja kyselemättä – festivaalien ystäviin luottaen – varasi tilat, bändit, kaiken muun tarvittavan, ja asettui odottamaan kohtaloaan.

Konseptiltaan uusi luomuksensa, JOHN SMITH ROCK FROZEN, noudattaa perusfestivaalin kaavaa, siitä mitään salaamatta, mitään siihen lisäämättä tai muuttamatta. Oman leimansa tekijät toki siihen lyövät, käsi Raamatulla. Mitä tämä tulee tarkoittamaan, on kenties kesäjuhlilla käyneille jo selvää, tosin tuskin hekään kaikkea tietävät… Kaikki tämä ja paljon muuta tulee selviämään juuri tästä osoitteesta, kunhan luomistyötään jatkavat ja markkinoille laittavat…

Joka tapauksessa; he halusivat sisäfestivaalin, te sellaisen saitte! …Ja me näemme, että näin on hyvä!

John Smith Rock Frozen -aamukampa

:
:
:
Festivaalit ovat alkaneet

Esiintyjät

Stratovarius

Stratovarius

Mustasch

Mustasch

Ensiferum

Ensiferum

Rotting Christ

Rotting Christ

Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus

Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus

One Desire

One Desire

Lisää julkaisuja tulossa myöhemmin

Osta liput talven rockeimmille sisäfestareille

3.-4.12.2021 - Jyväskylä, Paviljonki

Tapahtuma on K18. Viralliset lippujen ennakkomyyntikanavat: John Smith verkkokauppa, Lippupiste.

Koodilla BJOHNSMITHFROZEN21 , saat hotellimajoituksen edukkaammin Original Sokos Hotel Alexandrasta sekä Solo Sokos Hotel Paviljongista. Rajoitettu määrä, ole nopea!
Varaukset joko netissä: www.sokoshotels.fi, puhelimitse: 020 1234 640, tai sähköpostitse: sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi.

Kahden päivän liput myynnissä nyt!

Rokkilippu 2pv, 96,50 € + toimituskulut

Lippukaupan ohjeet

Lippuja pääset ostamaan sivun OSTA -painikkeesta tai siirtämällä halutun lipputyypin lippukaupasta ostoskoriin. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankkitunnusten avulla, Smartum Pay:llä, ePassilla tai Eazybreak sovelluksella. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin yhtenä PDF-tiedostona. PDF-tiedoston sisältämät liput voidaan jakaa tarvittaessa osiin (useita lippuja samassa ostoksessa).

Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Lipussa olevalla nimellä ei ole väliä, mutta henkilöllisyystodistuksella varmistetaan tarvittaessa sisäänpääsyyn oikeuttava riittävä ikä.

John Smith lippukaupasta vastaa Liveto. Asiakaspalvelu 0600-30005 (1,78€/min) tai
asiakaspalvelu(at)liveto.io. Lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Liveton toimitusehdot ja henkilötietojen käsittelysopimus:
https://liveto.io/wp-content/uploads/2020/06/toimitusehdot_2020.pdf
https://liveto.io/dpa

John Smith lippukaupasta voi ostaa pääsyliput (ei muut oheistuotteet) käyttämällä Smartum kulttuuri ja liikunta Pay:tä, ePassia ja Eazybreak kulttuurietua. Valitse tietojen syötön jälkeen haluamasi maksutapa. Muita maksutapoja ei voi samassa maksutapahtumassa käyttää, saldoa täytyy olla halutun lipun hinnan verran.

Lisäksi Lippupisteeltä voi hankkia lippuja käyttäen erinäisiä paperisia ja sähköisiä liikunta- ja kulttuuriseteleitä mm. e-passi. Myyntipisteet löytyvät Lippupisteen omilta sivuilta: lippu.fi

Avustaja pääsee avustettavan kanssa festivaalialueelle ilman erillistä pääsylippua. Päästäkseen samalla lipulla, avustettavan ja avustajan tulee olla yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteellä.

John Smith Rock Frozen 2020 peruttiin koronavirusepidemian takia. Tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran 3.-4.12.2021. Vuodelle 2020 ostettu sisäänpääsylippu käy sellaisenaan vuoden 2021 festareilla, eikä toimenpiteitä tarvita niiden osalta. Lippuja on ollut mahdollista palauttaa 30.11.2020 asti, jonkä jälkeen lippuja ei voi palauttaa.

Yhteystiedot

Yhteydenotot koskien John Smith Rock Frozenia sähköpostitse info (at) ext.fi
Keikkatiedustelut vain sähköpostitse ville (at) ext.fi. Suuren kysynnän vuoksi kaikkiin viesteihin ei pystytä vastaamaan, mutta jokainen viesti kuitenkin huomioidaan.

Akkreditointi on rajattu vain median edustajille, yhteydenotot lomakkeen kautta.

John Smith Rock Frozenissa mukana