Tapahtuma-alue

Highway to Hall

C-halli

Säilöntää, tukea ja turvaa!

Sisälle päästyäsi ja paremmin porstuaan asteltuasi törmäät iloisiin hahmoihin, jotka ruinaavat omaisuuttasi ja muutaman euron!
Hyvällä asialla ovat, ja sinä olet NARIKASSA! Sinne voit jättää tarpeesi ja tarpeettomuutesi, jotka löydät kyseisestä paikasta koko tapahtuman ajan ja heti sen päätyttyä! 
Jokainen narikassa käynti kustantaisi 3 €… 

Maksuton VIP-narikka sijaitsee näppärästi juuri ennen turvatarkastusta.

Narikan yhteydessä myös INFO-nurkkaus, josta saat tärkeimmät tiedot tapahtumaan ja sen toteutukseen liittyen. 

Samasta tilasta löytyy myös koko tapahtuman ajan päivystävä ENSIAPU, jonka kotipesä sijaitsee aivan turvatarkastuksen vieressä. Ensiapupartio kiertelee myös tapahtuma-alueella, tunnistettavalla vaatetuksella varustettuina, mutta akuutin hädän hetkellä löydät heidän väkeään varmuudella toimipisteestään.

Jotta tapahtumasta tulee kaikille osallistujilleen leppoisampi ja turvallisempi, askellus paratiisiin käy TURVATARKASTUKSEN kautta!
Teethän operaatiosta jouhevamman ja helpomman jättämällä kaikki asiaankuulumattomat tavarat kotiin/narikkaan…
Asiattomuuksiin katsomme kuuluvaksi mm. perseilyn ja lukuisat muut tuotteet, katso lista TÄÄLTÄ.

Frozen Hall

B-halli

Paikka, jossa taika tapahtuu! 8000 neliötä puhdasta rakkautta ja hyvää elämää!

John Smith Rock Frozen -paratiisi; eksyneiden keidas, avuntarvitsijoiden lasaretti.
Avun lähes kaikenlaisiin olotiloihin saat Paviljongin B-hallista, josta löydät tärkeistä tärkeimmät; lavan, 13 bändiä, katselualueen, juomapalvelut, VIPin sekä lukuisia uusia ja vanhoja ystäviä! 

Juhlaväen jaksamisesta on huolehdittu tuomalla halliin läjäpäin penkkejä ja pöytiä, eli kahdeksan tunnin seisoskelua ei ohjelmassa, mikäli et näin halua…

Frozen Hallista löytyy useiden perusanniskelutiskien lisäksi Aalto Panimon myyntipiste, Viini & Drinkki -baari sekä Jaloviina-auto! Näiden myötä uskallamme väittää, että mikäli juomissa haluat pysyä, niin omasi varmasti löydät!

Anniskelualueena toimii lähes koko tapahtuma-alue, WC-tiloja, tupakointi alueita, sekä narikan ja turvatarkastuksen sisältävää C-hallia lukuun ottamatta. Eli lupa myönnetty, sammio kouraan ja seikkailuun!

Hallin toiselta seinustalta löytyy VIP-alue, joka luonnollisesti varustettu penkein ja pöydin + hyvällä katselumahdollisuudella, sekä omalla tupakointi alueella. Lisätietoja VIP-palveluista löydät TÄÄLTÄ.

Pyörätuolilla liikkuvia juhlavieraita ajatellen olemme varanneet katselualueen etukulmasta esteettömämmällä näkymällä varustetun tilan. Hallissa ei siis erillistä koroketta. Lisätietoa esteettömyydestä TÄÄLLÄ.

Frozen Lounge

A-halli

Paikka, jossa jäädyttää helvetin kuumat tunnelmat!

Jos haluat ottaa pienen tauon magiikasta ja meihemista, niin raahaapa itsesi ja kylänmiehet A-halliin, jossa mahdollisuus rentoutua ja rauhoittua mukavasti pöydän ääressä istuskellen, lukuisat maltilliset sammiolliset nautiskellen… 

Emme Peurungan viheriöiviksi/vettyneiksi nummiksi muutu, mutta kesäisen festivaalinurmikon halpaakin halvemmaksi kopioksi kelpaava Lounge tarjoaa paikan romanttisemmalle kuiskailulle ja platoniselle kahdenkeskisyydelle tai vaihtoehtoisesti koko firman jengin öykkäröinnille… Toinen vaihtoehdoista suositeltavampi.   

Rauhaa ja rakkautta ilmentävät myös väliaikamusiikista vastaavat firman omat, mekaanista musiikkia ymmärtävät, täysin luokattomat DJ:t, sekä Frozen Lounge -lavalla kaksi kertaa / ilta esiintyvät oikeat muusikot:

Pe 3.12.

DUO KAIKKONEN & LIEKKALA (Red Eleven) 

La 4.12.

SAMY ELBANNA (Lost Society) – Acoustic solo

Rock Frozenin väliaikaohjelmiin lukeutuvat myös NIMMAROINTISESSIOT, jotka löytyvät myös Loungesta seuraavanlaisella aikataululla:

Pe 3.12.

TURMION KÄTILÖT               

La 4.12.                                      

BLOODRED HOURGLASS    

ROTTING CHRIST                   

Purga-tori

D-halli

Kesäisiltä JSRF-niityiltä tutuksi tullut Purga-tori aukeaa nyt myös Paviljongin sisätiloissa ja tarjoaa kävijälleen houkutuksia toistensa lomaan – lukuisia kojuja; vaatetusta, monenlaista koristautumista, mieltä ja ruumista piristäviä käyttöesineitä, merch-pisteen sekä näläntunteen karkotukseen tarkoitetun ruokamaailman, josta löydät festariherkut kesäiseen malliin, lähes jokaiseen makuun, niin lihallisista houkutuksista kuin värikkäämmästä makumaailmasta haaveileville! 

Penkein ja pöydin varustetulta n. 1000 neliön Purga-torilta löydät tilan rauhallisemmalle ruokailuhetkelle, leppoisaan kahvitteluun sekä ihan vaan mahdollisuuteen ajantappamiseen, hengailuun ja kuukausitilin törsäämiseen!

Purga-torin yhteydestä löydät myös Paviljongin WC-tilat.

Myyjät

Purga-tori

Purga-torilta löydät seuraavat myyjät:

 • Underground
  • Lävistykset, korut, vaatteet ja asusteet
 • Totentanz
  • ”Totentanz tuo tyylikästä mustaa kaikille! Myymälästämme löytyy vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita. Valikoimamme muotoutuu asiakkaiden toiveista. Tuomme pieniä eriä upeita erikoisuuksia ympäri maailmaa. Kauttamme voi myös tilata yksittäisiä tuotteita eri merkeiltä. Teemme myös pienimuotoisesti omaa tuotantoa ja myymälässämme toimii alternative kirppis!”

 • No BAd -design
  • ”No BAd design pajassa paukkuu vasara ja nahkaa leikellään  ja muotoillaan milloin mihinkin muotoon. Suattaapi syntyä rannekkeita, korviksia, kaulahärpäkkeitä tai jotain muuta tarpeetonta, mutta asenne on rock. Nahkat hommataan teollisuuden ylijäämistä tai vanhoista rotseista puretaan ja puhdistetaan ja sitten tuotteistetaan. Ostaessasi No BAd tuotteen, voit olla varma, että saat aidon , käsintehdyn suomalaisen nahkakorun / asusteen.”

 • Takomo Routarauta
  • ”Kaaosta, tulta ja taoksia ahjon syövereistä! Takomo Routarauta on yhden miehen sepänpaja joka sijaitsee keskellä Suomea Korpilahden satamassa. Matkassa myös mukana Takomo Alkutulen seppä Eetu Summanen joten paikalla myydään kahden eri käsityöläisen töitä.”
 • Glimmering Deep Design
  • ”Persoonalliset korut käsin! Meiltä käsintehdyt steampunk-, gootti-, viikinki-, fantasia- ja pinupkorut.

   Valikoimiimme kuuluu myös käsintehdyt steampunk-,viikinki- ja goottiaiheiset asusteet.”

 • VonDonna
  • Erotiikkatuotteet
 • Kaamos Cosmetics
  • ”Vegan and cruelty free, but extra brutal! Kotimainen indie luonnonkosmetiikkayritys ja Kaamos  imee inspiraatiota vähän synkemmästä metallimusiikista ja pohjolan pimeydestä. Mukana John Smith Rock Frozenissa Kaamoksen lippulaivatuotteet, orgaaniset Corpse Paint kangasnaamiot, sekä käsityönä valmistetut Corpse Paint Soaps -saippuat ja The Spatanic Rituals saunatekstiilisarjan pilotti-tuotteet!”

 • Simply Tattoo
  • Tatuoinnit

Merch

Purga-tori

Yleisväritykseltään yönmustaakin tummemmasta Purga-torin kauppanurkkauksesta löydät uudet, John Smith -kudelmat sekä Rock Frozen 2021 -bändien hienoakin hienommat oheistuotteet!

Tavaroiden taikamaailma täyttyy t-paidoista, huppareista, talonpojista, kuppareista… Ja ilokkaasta henkilökunnasta, joka on valmis ottamaan almusi ja tarjoamaan vastikkeeksi aivan järjettömän siistejä releitä!  

Merchistä löydät myös tulevan kesän John Smith Rock Festival 2022 -liput, eli muistapa lähtiessäsi viedä roskat, hakea takki narikasta, ottaa puoliso mukaan ja poistaa völjyyn lisenssi ensi kesän huikeimpaan viikonloppuun!!!

Ruokamaailma

Purga-tori

Murua rinnuksille ja rinnan alle…

Tämänvuotisesta John Smith Rock Frozen -ruokatarjonnasta vastaa monennäköisissä ja -makuisissa festivaaliliemissä marinoitunut NORDIC GOURMET hulppeine tuotevalikoimineen!

Tarjolla vaihtoehtoja lihallisiin himoihin sekä humaanimpaan makuun; kanaa ja kasvista, vihreyttä ja lämmintä lihaa… 

Purga-torin ruokaparkin parkkiruutuihin itsensä parkkeeraavat:

Burger Beast Food Truck 
 • Cheese Burger
 • Vege Burger
 • BBQ-Bacon Burger
 • Chili Burger

 

Johnny´s HotDogs & Nachos
 • American Hot Dog
 • Classic Hot Dog
 • Muchos Nachos
 • Nachos Supreme
 • French Fries
 • Coffee & Tea