Purga-tori

Palvelut Purga-torilla

UNDERGROUND

Kääk, kadotimme nitojat ja rei´ittäjät… Löysimme, olivat lainanneet. Sovittiin, että saavat pitää vielä vkonlopun… Eli siis Undergroundin toimipisteestä löydät nopeat, hetkellisesti nipistävät ratkaisut ehjän ja neitseellisen ihon ongelmasta kärsiville, sekä kaikenmaailman mutterit ja pellinpalaset ongelman peittämiseksi, lähes joka kropan ulokkeeseen… Lävistyksiä, koruja, kuteita, eli kaikkea tuttua ja taatusti turvatonta!

TATTOOLINE

Se on kakskymppiä näppiin ja toimiston pojat piirtävät sinulle arvet poskeen, viikset ylähuuleen ja veneet otsalohkoon, mutta mikäli muunlainen taide tuotakin enemmän silmää miellyttää, niin suosittelemme pistäytymistä Tattoolinen piikitettävänä… Herra Smith vasempaan pakaraan? Mieti vielä… Ei sillä, että tuo aamulla kaduttaisi, mutta… Ja toki tuo mieluummin omaan kuin vaimon, niin tarvii harvemmin katsella…

NUNNUKKA DESIGN

Tää on kyllä kova! Vihdoinkin täällä! Hailuotolaista, eli lähes napapiiriläistä kierrätysnahkaa – siis jokaisen kulttuurinomijan ehdoton valinta! Uuden elon saaneet ylijäämäroippeet saavat taitavissa käsissä ajattoman geometrisen neliönmuodon, eli sopivat lärviin kuin lärviin, korvanipukkaan kuin korvanipukkaan! Pidätelkää rouvianne… Pian ymmärrätte miksi!

GLIMMERING DEEP DESIGN

Bling bling! Kiiltoa ja kimallusta, goottia ja punkkia sekä oikeestaan ihan kaikkee… Villit huhut antavat ymmärtää, että höyrypunkkien ja viikinkiterästen seasta löytyisi myös varta vasten hitsailtuja JS-tuotteita? Rohkeimmat ottakoot riskin ja käykööt ostamisenkin uhalla tarkistamassa! Kaikkien maailman festivaalien huonekalustoon ujuttautunut kaksikko tarjoilee pikkupaketit pukinkonttiin ja kaiken anteeksiantavat huomenlahjat festivaalisunnuntaille

Ruokailu festareilla

Sawohouse Underground

John Smith Frozen toteuttaa festariruokailun yhteistyössä Sawohouse Undergroundin kanssa. Sawohouse Underground festarikeittiö tuo Frozeniin maisteltavaksi makuja maailmalta valmistettuna puhtaista kotimaisista raaka-aineista raikkaalla twistillä. Festarikansan makuhermoja tullaan hemmottelemaan huikeilla annoksilla!

Wok
✓ Härkä ✓ Rapu ✓ Kasvis
-Tehdään tilauksesta, eli ei seisonutta shittiä!
Fried Chicken Burger
- Taste Sawo -tapahtumasta tuttu yleisön suosikki!
House Hot Dog
✓ Kasvis ✓ Liha
- Paremmat versiot, joilla lähtee nälkä ja maistuu!
Cubano
- Mojopossua,salamia, pikkelöityä sipulia, sinappia, mojo rojo, juustoa.
Carnitas Taco
- Mojopossua, pico de galloa, avocadoa, salsa verde.
Sh#t loaded fries
-Juustoa, chiliä, kevätsipulia.
Makkara perunat
-Festariruuan peruspilari.
Kanakori
- Klassikko!